YOUR HOST TO COAST

waarom coast

P1044903

COAST is hét bureau voor de leukste groepsuitjes voor bedrijven en particulieren. We zijn expert op het gebied van actieve spelprogramma's, teambuilding en fun-uitjes. Dit verzorgen we uiteraard in combinatie met heerlijke drankjes en verrassende foodconcepten.

Ontzorgen

P1055951 Als preferred partner van de evenementenlocatie STRND in Breda beschikken we over de ideale locatie met diverse, volledig gethematiseerde ruimtes voor grote en kleine gezelschappen. Ideaal gelegen op steenworp afstand van het centrum en uitstekend bereikbaar vanaf Centraal Station Breda en diverse uitvalswegen. Indien STRND geen beschikbaarheid heeft wegens evenementen, regelen we graag een passend alternatief bij een van onze partners in Breda.

Ideale Locatie

P1055915 Ontzorgen is onze specialiteit. Wij zijn specialisten die met erg veel enthousiasme jullie uitje organiseren. Dit doen we al ruim 10 jaar lang! Heeft u speciale wensen voor een maatwerk programma en/of bent u met een gezelschap groter dan 40 personen? STRND verzorgt dit graag voor u. Neem daarvoor eens een kijkje op www.strnd.nl. THE NEXT WAVE IN EVENTS!

Daarom COAST!

Deze bedrijven gingen je voor

Waar wacht je op?

Coast logo

076 700 27 71
[email protected]

Slingerweg 76
4814 AZ, Breda